Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdések és válaszok a jogosítvány megvásárlásával kapcsolatban.

Ha nálunk vásárolja meg a jogosítványát, azt postai úton juttatjuk el az Ön által megadott postacímre. A folyamat során azonban kapcsolatban kell maradnia a frissítésekkel. Végül győződjön meg arról, hogy a megfelelő levelezési címet adta meg a licenc megvásárlásakor.

A jogosítvány költségei nálunk különböző tényezőktől függően változnak, beleértve a megvásárolt jogosítvány kategóriáját, a jogosítvány országát és azt, hogy milyen gyorsan van szüksége a jogosítványra. Lépjen kapcsolatba velünk az árakért.

Nem, nem kell autósiskolába járnia, mielőtt tőlünk megkapja a jogosítványát. Javasoljuk azonban, hogy tanuljon meg minél többet. Menedzsment elmélet és gyakorlat egyaránt. Ez a tudás az Ön biztonságát szolgálja.

Ha tőlünk vásárol eredeti jogosítványt. A világon bárhol használhatod. Valamennyi ellenőrzőponton felmutathatja tényleges vezetői engedélyét is.

Ha ezen a weboldalon szeretné megvásárolni a jogosítványát, először meg kell adnia, hogy melyik jogosítványt szeretné. Ezt követően ügyfélszolgálatunk tájékoztatja Önt a feltételekről. A munka végre akkor kezdődik, amikor mindannyian elégedettek vagyunk a feltételekkel. Ettől kezdve általában három-hét munkanapot vesz igénybe a vezetői engedély megszerzése.

A jogosítvány megvásárlásakor ezen a weboldalon megadott információk nálunk maradnak. Munkánk hírneve ügyfeleink rejtett identitásától függ. Tehát nem kell aggódnia.

Ez az egyik dolog, amiről gondoskodunk, teljesen új vezetői engedélyt adunk ki, és a meglévő vezetői engedélyt visszavonjuk a számítógépes rendszerhez

Igen lehetséges. Nálunk bárki vásárolhat magyar jogosítványt, ez a mi szolgáltatásunk Önnek.

Szeretnél Magyarországon vezetni?

Ne aggódjon, mert mi itt vagyunk az Ön számára, segítünk megvalósítani álmait a vezetésről.