magyar jogosítvány.

Vezetés Magyarországon

Vezetés Magyarországon: A jogosítvány megszerzése vagy honosítása

Magyarország jogosítvány .

A huzamos magyarországi lakosok, legyenek azok külföldiek vagy diákok, szeretnének magyar jogosítványt szerezni. A folyamat egyszerű, és körülbelül három hónapig tart.

A Bécsi Egyezmény egy nemzetközi szerződés, amelynek célja a nemzetközi közúti közlekedés és biztonság elősegítése szabványos közúti szabályok megállapításával. Jelenleg 78 ország írta alá a megállapodást, köztük az Egyesült Királyság, de nem az USA, Kanada vagy Ausztrália. Az Egyezményben szereplő bármely ország által kiadott jogosítvánnyal rendelkezők vizsgakötelezettség nélkül is kicserélhetik a sajátjukat magyar vezetői engedélyre, de az Egyezményen kívüli jogosítvánnyal rendelkezők magyar vezetői vizsgát kötelesek tenni.

Az engedély honosításához kövesse az alábbi lépéseket, vagy teljesítse az alábbi követelményeket:

A külföldi engedélyeket le kell fordítani magyarra.
-Ezt megteheti az OFFI, a hivatalos magyarországi fordítószolgálat, vagy a nagykövetség.
– Vegye figyelembe, hogy a lejárt licencek fordítását elfogadják. Amíg a nevén van, addig magyar jogosítványra honosítható.

B kategóriás jogosítványhoz szükséges orvosi igazolás háziorvosától. Nem része semmilyen biztosításnak, ára 7000-7500 forint.

személyi igazolvány vagy útlevél.

Lakcímkártya, vagy lakcímkártya.

Letelepedési engedély adott esetben.

Legalább 17 éves.
*Ha rendelkezik nemzetközi jogosítvánnyal, elméleti vagy gyakorlati vizsga nélkül is honosíthatja a jogosítványát, még akkor is, ha az engedélye olyan országból származik, amely nem vesz részt a Bécsi Egyezményben. Kérdezze meg a Központi Irodát a jelentkezés során, hogy megtudja, országa megfelel-e a feltételeknek.

Elméleti anyagok és vizsga

Magyarország jogosítvány

Az elméleti vizsga angol, német, román és magyar nyelven érhető el. A tanulóknak tíz esélyük van a sikeres vizsgára. Magyarország jogosítvány

Az idegen nyelvet beszélők foglalhatnak fordítót, de ezek az árak gyorsan az egekbe szöknek. 10 000 forintba kerül, ha saját fordítót hoz, és további díjak is felszámítanak. János gyakran azt tanácsolja a diákoknak, hogy angol nyelven tegyenek tesztet.

Miután a határozati papírt kiadták a kérelmezőnek, kilenc hónap áll rendelkezésére a teszt letételére (megfelel vagy nem), és egy év áll rendelkezésére. A határozati papír nem jár le. Az elméleti vizsga sikeres letételét követően két év áll rendelkezésére a gyakorlati vizsgára. Ezután a tanulónak ötször lehetősége van a gyakorlati vizsgára.

Első vezetésre jelentkezők

Ha első alkalommal kér jogosítványt, a dokumentumok és a fordítások tekintetében nagyrészt ugyanazok az információk érvényesek, mint a honosítási eljárás. További 30 óra gyakorlati képzés szükséges, 580 kilométer megtételével.
Kuti Tamás, aki angolul a megfelelő elnevezésű Driving Schoolt vezeti, elmondja, hogy online elméleti és tantermi kurzusok is elérhetők. Ezt a lehetőséget több iskola kínálja, köztük a János is. „Ha online átveszi – mondja Tamás –, az első fizetés után bármikor elkezdheti.

Magyarország jogosítvány

A tantermi órákat az iskola órarendje szerint szervezzük. Kifejti továbbá, hogy az egész folyamat hat héttől három hónapig tart, a hallgatótól függően.

A tanuló és a választott iskolája között szerződést kell kötni. A magyar jogosítvány megszerzéséhez Vöröskereszt elsősegélynyújtó vizsgája is szükséges. Az elsősegélynyújtó tanfolyam 10 000 forintba, a vizsga díja 8 200 forintba kerül.

A tananyagok és gyakorlati tapasztalatok sikeres teljesítése után a hallgató a következőkkel léphet vizsgára:

  • Orvosi igazolás (orvosától)
  • Minden olyan dokumentum, amely az anyja nevét tartalmazza.
  • Alapfokú vagy felsőfokú végzettséget igazoló bizonyítvány.
  • Hivatalos fordítás magyarra alap- vagy felsőfokú végzettségedből.
  • A vizsgadíj befizetése (4.600 Ft elméleti vizsga, 11.000 Ft járművezetői vizsga)
Magyarország jogosítvány

Hogyan segítünk?

A fentiekben részletesen kifejtett teljes folyamatból felveheti velünk a kapcsolatot, hogy megszerezze az engedélyt anélkül, hogy végigmenne az összes beszélgetésen. Azoknak is, akiknek mielőbb jogosítványra van szükségük, hogy megkezdhessék álmaikat, hogy legálisan közlekedhessenek autóikkal Magyarország utcáin. Mi itt vagyunk az Ön számára, és csak annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép velünk, és mi segítünk abban, hogy valóra váltsa álmait a vezetésről. Kattintson az alábbi gombra, és lépjen kapcsolatba velünk, hogy tovább tudjunk lépni, vagy egyszerűen érintse meg a WhatsApp ikont a képernyő alján, és cseveghet a whatsappon.